Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα με Klarna

Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα με Klarna

Γράφει η Jacques Hermes Team.
Χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά. 

Με χαρά ανακοινώνουμε τη νέα μας συνεργασία με την Klarna στα πλαίσια του στόχου παροχής της καλύτερης δυνατής εμπειρίας αγορών που έχουμε θέσει.


Είναι smoooth και απλό

Η Klarna ανεβάζει τον τρόπο που κάνετε τις αγορές σας σε άλλο επίπεδο. Επιλέγοντας Klarna στο ταμείο, θα έχετε την επιλογή να αγοράσετε τώρα αλλά να πληρώσετε αργότερα. Αγορές όπως πρέπει. Εύκολες, ασφαλείς και fun.

3 άτοκες πληρωμές

Πληρώστε σε 3 άτοκες δόσεις, ώστε να κατανείμετε το κόστος της αγοράς σας σε βάθος χρόνου. Η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται άμεσα, κατά την επεξεργασία της παραγγελίας, και οι υπόλοιπες 2 λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες από τον τραπεζικό λογαριασμό, την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της επιλογής σας. Η παροχή της Klarna που κάνει την διαφορά, είναι η δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών με μακροπρόθεσμη πληρωμή, χωρίς όμως κάποιον τόκο.


Πώς να κάνετε αγορές με την Klarna

Προσθέστε τα προϊόντα στο καλάθι σας και μεταβείτε στο ταμείο.


Εκεί, επιλέξτε την Klarna για να πληρώσετε όπως εσείς θέλετε.

Διαχειριστείτε τις παραγγελίες και τις πληρωμές σας στην εφαρμογή Klarna.

Ο καλύτερος τρόπος για τις αγορές σας.

Βρείτε όλες τις αγορές σας συγκεντρωμένες σ' ένα σημείο, πληρώστε τα υπόλοιπά σας και πολλά άλλα, μέσα από την εφαρμογή Klarna. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στη διεύθυνση: https://app.klarna.com/login. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, η Εξυπηρέτηση Πελατών είναι πρόθυμη να λύσει όλες σας τις απορίες.

Με ασφάλεια και σιγουριά.

Στην Klarna έχετε κάθε λόγο να αισθάνεστε ασφαλείς, καθώς εφαρμόζονται ισχυροί έλεγχοι κατά των απατών με στόχο την προστασία των πελατών και την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένων αγορών από παραβάτες.

Συχνές ερωτήσεις

Δεν βλέπετε την ερώτησή σας εδώ; Επισκεφτείτε τη σελίδα Συχνές Ερωτήσεις για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση της Klarna. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Klarna στη διεύθυνση https://www.klarna.com/gr/exipyretisi-pelatwn/, ή κατεβάζοντας την εφαρμογή Klarna.

Πώς μπορώ να πληρώσω σε 3 άτοκες πληρωμές;

Εάν η παραγγελία σας πληροί τις προϋποθέσεις για «Πληρωμή σε 3 δόσεις», μπορείτε να κάνετε την επιλογή κατά την πληρωμή και να μοιράσετε το κόστος της αγοράς σας σε τρεις άτοκες πληρωμές. Θα χρεώνονται κάθε 30 ημέρες ξεκινώντας από τη στιγμή που επιβεβαιώνεται η παραγγελία σας (συνήθως την ημερομηνία αποστολής). Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσετε τα στοιχεία της τραπεζικής εντολής, της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τις αυτόματες πληρωμές. Στη συνέχεια μπορείτε απλά να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την αγορά σας - όταν πρέπει να πραγματοποιηθεί η πληρωμή σας θα ενημερωθείτε αυτόματα. Δείτε τους όρους του προϊόντος .

Υπάρχει κάποιο τέλος για τη χρήση των 3 άτοκων πληρωμών;

Δεν υπάρχουν χρεώσεις, ούτε τέλη. Διαβάστε περισσότερα στους όρους του προϊόντος.

Σχετικά με την Klarna

Η Klarna, που ιδρύθηκε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης και ο κορυφαίος πάροχος εναλλακτικών πληρωμών. Όραμά της είναι να καταστήσει τις αγορές smoooth, να προσθέσει αξία για τους καταναλωτές και λιανοπωλητές με μοναδικές επιλογές πληρωμής και να αναβαθμίσει την εμπειρία των πελατών.

Η Klarna απασχολεί 5.000 υπαλλήλους σε 45 χώρες και πρωτοπορεί στις εναλλακτικές πληρωμές, εξυπηρετώντας 147 εκατομμύρια καταναλωτές και παρέχοντας 400.000 λύσεις πληρωμών για εμπόρους.

https://www.klarna.com/gr/schetika-me-emas/

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο