Δεν συναινώ στην χρήση των προσωπικών μου στοιχείων (GDPR)

Είναι πλέον πραγματικότητα: η νέα Ευρωπαϊκή Γενική Οδηγία για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΕΕ 2016/679) του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εν συντομία GDPR, είναι σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018.


Όταν εγγράφεστε στην Jacques Hermes, παραχωρείτε κάποιες προσωπικές πληροφορίες, ώστε να σας ενημερώνουμε για εκπτώσεις, νέα, προσφορές κ.ά. όπως το κινητό σας τηλέφωνο ή/και το email. Για να εξακολουθείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς, πρέπει πάλι να αδειοδοτηθούμε προς τούτο.


Μας παρέχετε την συγκατάθεσή σας επιλέγοντας "Θέλω να λαμβάνω ειδήσεις και προσφορές" και ακολούθως δηλώνοντας το email ή το κινητό σας. Εάν δεν μας δηλώσετε εκ νέου τα στοιχεία και την πρόθεσή σας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, θα διαγραφούν τα στοιχεία σας αυτόματα.


Μετά την δήλωση των πληροφοριών σας (κινητό τηλέφωνο, email, διεύθυνση κλπ), θα αποθηκευθούν, οριζόμενες ως "προσωπικά δεδομένα", θα αρχειοθετηθούν, θα υπόκεινται σε επεξεργασία και θα χρησιμοποιούνται από το προσωπικό μας αυστηρώς για ενημερωτικούς σκοπούς, ειδοποιήσεις προσφορών και δράσεις της Εταιρείας.


Όλα τα παραπάνω διενεργούνται με απόλυτη ασφάλεια και υψηλού επιπέδου κρυπτογράφηση. Οι μόνοι αναγκαίοι αποδέκτες και έχοντες πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι το προσωπικό, το οποίο δεσμεύεται να τηρεί το απόρρητο, και οι εταιρείες που η Jacques Hermes συνεργάζεται, για να διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή, και, τέλος, οι εφαρμογές των πολιτικών και εντολών μας (λ.χ. newsletters, shopify κλπ.).


Έχουμε αποθηκευμένα τα προσωπικά σας δεδομένα, μέχρις ότου άρετε την συγκατάθεσή σας, δικαίωμα που διατηρείτε πάντοτε, επιλέγοντας "Κατάργηση εγγραφής" μέσα σε οποιοδήποτε email που έχετε λάβει από την Εταιρεία ή αποστέλλοντας ανάλογο email στην ηλ. διεύθυνση support [@] jacqueshermes.com .


Διατηρείτε, ακόμη, δικαιώματα ενημέρωσης, ανανέωσης, πρόσβασης και διαγραφής των δεδομένων που έχετε δηλώσει, σε περιπτώσεις ανακρίβειας ή ελλιπούς ολοκλήρωσης της δήλωσής σας. Μπορείτε να αιτηθείτε την παροχή μη κρυπτογραφημένου αντιγράφου των στοιχείων σας σε εσάς ή σε πληρεξούσιό σας. Επιπλέον, δικαιούσθε να ζητήσετε περιορισμό των δεδομένων σας κατά περίπτωση. Για να προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω διεργασίες, πρέπει να μας ενημερώσετε με email στην διεύθυνση support [@] jacqueshermes.com . Θα ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, δύνασθε να καλείτε την επίσημη γραμμή του καταναλωτή 1520 και 210 646 0612.


Σε υπόνοια προσβολής των προσωπικών σας δεδομένων με οιαδήποτε μορφή, δικαιούσθε να το καταγγείλετε στην Ανεξάρτητη Δημόσια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στα ακόλουθα: Αθήνα, Τηλ. +30 210 647 56 00 , Ιστοσελίδα www.dpa.gr, Ταχυδρομική διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3 ΤΚ 11523.


Η JACQUES HERMES | ΖΗΚΟΥΔΗΣ Π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ με έδρα την Θέρμη, Θεσσαλονίκης Μακρυγιάννη 39 και Ταβάκη 10 ΤΚ 57001 Τηλ. 2310 467055, ΑΦΜ 031247171 και ΓΕΜΗ 037168905000 προνοεί και φροντίζει την ορθή και ασφαλή οργάνωση των προσωπικών δεδομένων, αποφεύγοντας κάθε παραποίηση, απώλεια ή διαρροή.