Μια ενημέρωση για τον COVID-19

Μια ενημέρωση για τον COVID-19

Η πανδημία από ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει και έτσι διανύουμε αβέβαιες μέρες. Εμείς, παρόλα αυτά, παραμένουμε σίγουροι για ένα πράγμα: Η υγεία και η ασφάλεια της οικογένειας της Jacques Hermes και των πελατών μας αποτελεί προτεραιότητα.

Για να το πετύχουμε αυτό, κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να εξασφαλίσουμε συνεχή απολύμανση στα προϊόντα και στις εγκαταστάσεις μας. Δεσμευόμαστε να παραμείνουμε υγιείς και να βοηθάμε τους πελάτες μας να κάνουν το ίδιο.

Hand cleaning wooden surface

Ζητούμε συγγνώμη για τυχόν καθυστερήσεις στην διεκπεραίωση και στην αποστολή των παραγγελιών σας. Λόγω της πανδημίας, έχουν δημιουργηθεί παγκόσμια προβλήματα που επηρεάζουν τις συνθήκες (και άρα τους χρόνους) παραγωγής & αποστολής. Όπως καταλαβαίνετε, όλα αυτά είναι πέρα από τον έλεγχό μας. Συνιστούμε υπομονή, καθώς αυτές οι εξελίξεις ενδέχεται να αυξήσουν τον χρόνο παράδοσης. 

Globe wearing a covid mask

Από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να διατηρήσουμε τις τακτικές αποστολές παραγγελιών όσο καλύτερα μπορούμε. Εκτιμούμε την υπομονή και την κατανόησή σας.

Μείνετε ασφαλείς!

Jacques Hermes Team

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο