Τι μέγεθος γάντια να πάρω;

Τι μέγεθος γάντια να πάρω;

Οι διαδικτυακές αγορές έχουν λύσει τα χέρια πολλών ανθρώπων. Είναι πιο γρήγορες και εύκολες από τα δια ζώσης ψώνια. Όμως, στα προϊόντα ένδυσης υπάρχει ένα πρόβλημα. Πώς θα επιλεχθεί το σωστό μέγεθος, όταν δεν υπάρχει δυνατότητα δοκιμής;    

Σε μία προσπάθεια να κάνει την ζωή σας πιο εύκολη, η ομάδα της Jacques Hermes κατασκεύασε έναν οδηγό για το πως μπορείτε να υπολογίσετε το μέγεθός σας χωρίς να δοκιμάσετε το προϊόν. Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε πως μπορείτε να το κάνετε αυτό για τα γάντια. Στο μέλλον θα ασχοληθούμε με τη διαδικασία αυτή και για άλλα είδη ένδυσης, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Η Διαδικασία

Πρέπει να μετρήσετε τις διαστάσεις των χεριών σας, και ανάλογα με το αποτέλεσμα να κάνετε την αντιστοίχιση με τον πίνακα μεγεθών που θα βρείτε πιο κάτω. Με μία μεζούρα, μετρήστε το μήκος του χεριού από τη βάση της παλάμης, μέχρι και την κορυφή του μακρύτερου δαχτύλου. Για μεγαλύτερη ακρίβεια, είναι καλό να κάνετε αυτή, και την επόμενη, μέτρηση και στα 2 χέρια. Μπορεί να μοιάζουν ίδια, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που παρατηρείται διαφορά μεγέθους μεταξύ τους. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, κάντε την αντιστοίχιση με βάση τις διαστάσεις του μεγαλύτερου χεριού. Η παρακάτω εικόνα θα σας βοηθήσει να κάνετε τη μέτρηση με ακρίβεια. Σημειώστε τη διάσταση που βρήκατε και προχωρήστε στη δεύτερη μέτρηση.

Πάρτε την μεζούρα και μετρήστε την περίμετρο της παλάμης σας. Το ιδανικό σημείο για να το κάνετε αυτό, είναι 1 εκατοστό πιο κάτω από την βάση των τεσσάρων δαχτύλων. Η παρακάτω εικόνα θα σας βοηθήσει να κάνετε τη μέτρηση με ακρίβεια.

Η μέτρηση έχει ολοκληρωθεί! Συμβουλευτείτε τον πίνακα που ακολουθεί για να εντοπίσετε το ιδανικό μέγεθος για τα γάντια σας. Αν δεν υπάρχει απόλυτη συμφωνία μεταξύ των τιμών μήκους και περιμέτρου, επιλέξτε με βάση το μεγαλύτερο μέγεθος από τα δύο.

Αντιστοίχιση Διαστάσεων - Μεγεθών

Μέγεθος Γαντιού Μήκος Χεριού (εκ.) Περίμετρος Παλάμης (εκ.)
XS 16-17.5 17.5-19
S 17.5-19 19-20
M 19-20 20-21.5
L 20-21.5 21.5-23
XL 21.5-23 23-24
2XL 23-... 24-...

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να κάνετε την σωστή επιλογή με τις διαδικτυακές σας αγορές! Μπορείτε να δείτε εδώ την συλλογή γαντιών της Jacques Hermes. Ίσως, πέρα από το μέγεθος, να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και το ιδανικό προϊόν!

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο