Delivered image by skroutz.gr

Επεκτεινόμαστε... ξανά!

Jacques Hermes Expansion Image
Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

Η Jacques Hermes, μια διακεκριμένη μάρκα ανδρικών ενδυμάτων & αξεσουάρ με έδρα στη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στον τομέα της Μόδας από την ίδρυσή της το 1989.

Από τότε μέχρι σήμερα, υπήρξαν πολλές διακυμάνσεις στην δυναμική της επωνυμίας. Δεν ήταν λίγες οι ευχάριστες στιγμές ωστόσο δεν έλειψαν και οι δυσκολίες... Χρησιμοποιώντας ως όπλο της την ακλόνητη εστίαση στην ικανοποίηση & την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, πετύχαινε συνεχείς επεκτάσεις σε νέες περιοχές και αγορές.


Jacques Hermes Δίκτυο Βιοτεχνιών, Καταστημάτων και Shop in Shops το 2002. (Ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, Κεντρική Μακεδονία).

Στο απόγειο αυτής της φάσης της ιστορίας της, η Jacques Hermes είχε καταφέρει να διαθέτει καταστήματα και υποκαταστήματα σε μεγάλες πόλεις όπως: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ντίσελντορφ, Ανόβερο, Βερολίνο, Φρανκφούρτη, Μόσχα, Κίεβο, Βελιγράδι, Λευκωσία, Λεμεσός, Ντουμπάι, Ριάντ, Τζέντα, Τασκένδη, Αστάνα και άλλες.

Jacques Hermes Δίκτυο Βιοτεχνιών, Καταστημάτων και Shop in Shops το 2011. (Ευρασία).

Έπειτα ακολούθησε η παγκόσμια οικονομική κρίση, η οποία πήρε μεγάλες διαστάσεις στην Ελλάδα το 2011. Η Jacques Hermes κατάφερε να μείνει όρθια σε αυτές τις χαοτικές συνθήκες και εξασφάλισε τη διατήρηση της βάσης της δραστηριότητάς της στη Θεσσαλονίκη.

Αυτή η επανακεντροποίηση μπορεί να στέρησε από την επιχείρηση ένα κομμάτι από το αγοραστικό της κοινό, αλλά την έκανε παράλληλα και ιδιαίτερα ανθεκτική στις δύσκολες συνθήκες. Έτσι, κατάφερε να περάσει το επόμενο δυνατό τεστ χωρίς απώλειες. Η Jacques Hermes ανταποκρίθηκε πλήρως στις ιδιαίτερες συνθήκες της περιόδου της πανδημίας του COVID-19.

Μελετώντας το παρελθόν της, η εταιρία σχεδίασε μία νέα στρατηγική, στην οποία κεντρικό ρόλο έχει η διερεύνηση καινοτόμων μεθόδων ώστε να επεκτείνει την εμβέλειά της στην αγορά και πάλι, όπως και να αυξήσει την αποτελεσματικότητά της. Σε αυτό το πλαίσιο, η Jacques Hermes επέλεξε να συνεργαστεί με το Skroutz Marketplace, μια κορυφαία πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα. Μέσω του Skroutz, μπορεί να έχει πρόσβαση σε μια μεγαλύτερη πελατειακή βάση, να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε όλη την Ευρώπη και να προβληθεί σε ένα ευρύτερο αγοραστικό κοινό.


Αυτή η κίνηση, παρέχει στην Jacques Hermes πολλά πλεονεκτήματα. Αξίζει αναφοράς  η χαρακτηριστική ευκολία προσέγγισης πελατών σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση που δεν ανησυχούν για τον εκτελωνισμό ή την επιπλέον φορολόγηση. Έτσι, η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητές της ξανά σε όλη την Ευρώπη και συμβάλει στις προσπάθειες που γίνονται για την ενοποίηση της οικονομίας της 'Ενωσης.

 

Πηγή εικόνας.

Είναι σαφές λοιπόν ότι πλέον η επωνυμία επιδιώκει την αναστήλωση της παλιάς της εμβέλειας αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο. Με την χρήση της τεχνολογίας. Έτσι, αξιοποιεί προηγμένα εργαλεία όπως η τεχνητή νοημοσύνη για να βελτιστοποιήσει τις επιδόσεις της στην αγορά. Με τη χρήση αλγόριθμων ανάλυσης δεδομένων και μηχανικής μάθησης, βελτιώνει διαρκώς τις καταχωρίσεις προϊόντων, τις στρατηγικές τιμολόγησης και τις μεθόδους προσέλκυσης πελατών.

Στην φιλοσοφία της εταιρείας υπάρχει η διαρκής αναζήτηση καινοτομιών, μια πρακτική που κάνει εφικτό τον εκσυγχρονισμό υπηρεσιών αλλά και την αύξηση της αξιοπιστίας και της εμβέλειας. Το μέλλον της φαντάζει ευοίωνο, καθώς η συνεργασία με το skroutz έχει αποφέρει αύξηση στις πωλήσεις αλλά και στα χαμόγελα των πελατών, Ελλήνων και μη. Όσες αλλαγές και αν υπάρξουν στην πάντα απρόβλεπτη συνέχεια, η Jacques Hermes μπορεί να διαβεβαιώσει πως η δέσμευσή της για αριστεία και ικανοποίηση, θα παραμείνει ακλόνητη.

 

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο