Τι δώρο να του πάρω; 15 ιδέες δώρων για άντρες

Τι δώρο να του πάρω; 15 ιδέες δώρων για άντρες

Γράφει η Jacques Hermes Team.
Χρόνος ανάγνωσης 3 λεπτά.


Στην προσπάθεια να βρουν το τέλειο δώρο για έναν άντρα, πολλοί πέφτουν στην παγίδα των πιο "μοντέρνων" και "εντυπωσιακών" επιλογών. Το μυστικό όμως για τον εντοπισμό ενός δώρου που θα τον κάνει χαρούμενο, είναι πολλές φορές η απλότητα.

Σε αυτό το πνεύμα, η ομάδα της Jacques Hermes , έψαξε, βρήκε και σας προτείνει ιδέες για δώρα που καλύπτουν τις επιθυμίες του φίλου σας. Ακολουθούν 15 προτάσεις δώρων για άντρες που συνδυάζουν ιδανικά την λειτουργικότητα και την προσωπικότητα.

Jacques Hermes Gift Offering


Πάντα επίκαιρες ιδέες για τον Κλασικό άντρα

Η επιλογή σας πρέπει να είναι κάτι το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει με ευκολία. Σίγουρα δεν θα θέλει να αποχωριστεί μία απλή κοντομάνικη μπλούζα, ένα πουκάμισο, ένα τζιν παντελόνι ή ένα sneaker παπούτσι ιδανικά μονόχρωμο σε κάποιο συνηθισμένο χρώμα, όπως το λευκό. Το σακάκι και το μπουφάν, επίσης, είναι επιλογές που θα εντυπωσιάσουν. Μπορείτε, τέλος, να επιλέξετε ένα κλασικό πορτοφόλι τσέπης. Θα το χρησιμοποιεί κυριολεκτικά κάθε μέρα και θα του θυμίζει την ευγενική σας ενέργεια.

Σύρετε προς τα δεξιά για να δείτε όλες τις προτάσεις μας 

 

Εξοπλισμός Προπόνησης για τους Αθλητικούς τύπους

Η πιθανότητα να απογοητεύσετε με τα αθλητικά δώρα που ακολουθούν είναι μηδαμινή, ανεξάρτητα από τον τομέα που δραστηριοποιείται ο φίλος σας. Κρατήστε τον ζεστό τις κρύες νύχτες της προπόνησης με μία ζακέτα από πολυεστέρα, η οποία θα τον προστατεύει και από την υγρασία. Επιλέξτε μία φόρμα στο, αρεστό σε όλους, μπλε χρώμα ή ένα καπέλο για να προστατεύεται από τον ήλιο όσο τρέχει στο γήπεδο.

Σύρετε προς τα δεξιά για να δείτε όλες τις προτάσεις μας 

 

Δώρα για τον Σπιτόγατο
Ο εορτάζων περνάει μεγάλο ποσοστό της μέρας του στο σπίτι; Σίγουρα θα θέλει να φοράει ρούχα που να έχουν άνετη εφαρμογή. Επιλέξτε ένα ανάλαφρο λινό πουκάμισο ή ένα παντελόνι chino. Πλέον το άραγμα στον καναπέ θα γίνεται με στιλ!

Σύρετε προς τα δεξιά για να δείτε όλες τις προτάσεις μας 

 

Επιλογές που θα τους ικανοποιήσουν όλους
Αν δεν σας έπεισε κάποια από τις παραπάνω προτάσεις, ίσως θα πρέπει να στραφείτε στις πιο απλές εναλλακτικές. Υπάρχουν αξιόλογα πράγματα και στις μικρές συσκευασίες. Μία γραβάτα στο κλασικό μπλε χρώμα είναι ένα πρακτικό δώρο που σίγουρα δεν θα μείνει αχρησιμοποίητο. Ένα άνετο σετ εσωρούχων θα εκτιμηθεί και μπορεί να συνδυαστεί με ένα πακέτο κάλτσες για μια ολοκληρωμένη πρόταση!

Σύρετε προς τα δεξιά για να δείτε όλες τις προτάσεις μας 

 

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να ξεπεράσετε τον πονοκέφαλο της επιλογής του ιδανικού δώρου για τον φίλο σας και σας ευχόμαστε καλές αγορές! Εγγραφείτε στο newsletter μας για περισσότερες προτάσεις, συμβουλές αλλά και για να μαθαίνετε πρώτοι για τις προσφορές μας!    

 

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο